EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Willem van Oranje

In dit overweldigende stripalbum, over het ontstaan van Nederland, ervaar je de enorme opofferingen en het grote doorzettingsvermogen van de man die met recht Vader des Vaderlands genoemd mag worden.

Tegelijkertijd ontdek je het fascinerende verhaal van het ontstaan van ons land. Van steenrijk en machtig naar straatarm en berooid!

Het Gouden Geheim

In dit nieuwe en meeslepende stripalbum van de auteurs van Eureducation raken vier vrienden intens verwikkeld in een spannend complot. Tijdens hun zoektocht ontdekken zij de waarheid over henzelf, een mysterieus graf en het langste stripverhaal ter wereld. Tegelijkertijd wordt het mysterie ontsluierd hoe ….

Romeinse inval Lage Landen

In dit fantastisch getekende stripalbum ervaar je de angsten en zorgen, maar ook de vindingrijkheid en het lef van de vroegere bewoners van Nederland en België, in hun relatie met de Romeinen. Alle historische feiten, vanaf Julius Caesar tot de Bataafse opstand, vakkundig samengesmeed tot een meeslepend verhaal door de auteurs van Eureducation.

Complot in het wildpark

Ontrafel samen met Ellen en Irma een wereldwijd complot en ervaar van heel dichtbij de passie en liefde voor dieren in de fascinerende wereld van WILDLANDS. Humor, stropers, geheime intriges en boeiende dieren met hun soms hilarische gedrag en relatieperikelen wisselen elkaar in een adembenemend tempo af.

George Maduro

In dit prachtig getekende stripalbum ontdek je hoe Curaçao en Nederland tijdens en na de Tweede Wereldoorlog op bijzondere wijze met elkaar werden verbonden. En hoe een investering van een Curaçaose familie in het noodlijdende Nederland van de vijftiger jaren een impuls aan de Nederlandse economie gaf.  Je beleeft het intense leven mee van George […]

Oma kan je nog huppelen

Eindelijk te bestellen, het gelukbrengende boek: ‘Oma kan je nog huppelen’, bij stichting Eureducation. Deze met vaart geschreven verhalenbundel vol waargebeurde  verhalen en gedichten over klein geluk, is geschreven door onze auteur Irene Kraaijenhagen. Met emotie, levenswijsheid en veel humor rijgt Irene herkenbare situaties, gekke types, oude liedjes en kostbare herinneringen zorgvuldig aan elkaar. Beleef samen met haar de […]

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments