EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Een geweldig lees- en doe-boek voor kinderen met vier bijbehorende bouwpakketten! Het boeiende lees- en voorleesverhaal met de fantastische tekeningen van schrijfster en illustrator Petra Jongeneel neemt volwassenen en kinderen mee naar Phi’s kleurrijke wereld. Je volgt Phi op haar reis door deze wonderlijke wereld waar techniek en natuur, overgoten met fantasie en avontuur, knutselpakket-pakket-loscentraal staan. De tot de verbeelding sprekende tekeningen komen levensecht tot leven door de vier bijbehorende bouwplaten en knutselpakketten.
Want waar het verhaal eindigt, gaat het avontuur van ‘De wereld van Phi’ verder. Na het lezen bouwen de kinderen hun eigen wonderlijke wereld met de bijbehorende knutselpakketten en laten zich uitdagen door spannende proefjes, die je gewoon thuis of op school kunt doen.

Het lees- en voorleesboek (in hardcover) is te koop en bestelbaar voor €19,95 (inclusief 4 bouwpakketten) bij de betere boekhandel of rechtstreeks bij onze stichting Eureducation door een mailtje te sturen naar info@eureducation.nl. Kijk ook op www.dewereldvanphi

Speciaal voor het onderwijs is bij het boek een aansprekend lespakket ontwikkeld vol met technische proefjes. Voor scholen is het boek (in hardcover), inclusief gratis lespakket en 4 bouwpakketten te bestellen met de speciale scholenkorting. De kosten voor scholen bedragen €12,50 (inclusief lespakket en 4 bouwplaten per boek). 

Het ISBNnummer van Phi is: 978-94-91447-13-6

Onderstaand een voorproefje met de trailer van dit prachtige lees- en doe-boek.

Hoe overleef je een wereld zonder kleur? Omringd door Flieders in een betoverende, binnenste buitenwereld ontrafel je samen met Phi een wonderlijk geheim. Ondanks de gevaren die op de loer liggen maak je mysterieuze vrienden en ontdek je krachten die nog nooit zijn beschreven. Red jouw en alle andere levens op aarde en ontdek wat echt belangrijk is in een wereld, waar je altijd al wilde zijn…  De wereld van Phi!

Categorieen: Front

Reageren niet meer mogelijk.

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments