EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Dieren en mensen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In dit prachtig getekende stripalbum komt die relatie tussen mens en dier én dieren onderling op een bijzondere manier tot leven. Humor, stropers, geheime intriges en boeiende dieren met hun soms hilarische gedrag en relatieperikelen wisselen elkaar in een adembenemend tempo af. Ontrafel samen met Ellen en Irma een wereldwijd complot en ervaar van heel dichtbij de passie en liefde voor dieren in de fascinerende wereld van WILDLANDS.

Het stripboek is te koop en bestelbaar bij de stripwinkels, betere boekhandels en webshops. Of rechtstreeks bij onze stichting Eureducation door een mailtje te sturen naar info@eureducation.nl.’

Categorieen: Albums, Front

Reageren niet meer mogelijk.

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments