EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Corona betekent voor iedereen een extra belasting. Vooral voor gezinnen met kinderen die nu structureel thuis les krijgen is het soms heel zwaar. Daarom wil stichting Eureducation al deze kinderen een extraatje aanbieden. Want de educatieve stripboekenserie van Eureducation maakt leren leuk en betekent voor kinderen een heerlijke ontspanning, waar ze toch veel van opsteken. Normaliter kosten onze strips 7,95 per stripalbum, maar koopt u onze educatieve strips voor de thuisstudie dan betaalt u minder dan de helft. Onze reeks van 13 stripalbums kost normaliter 13 x 7,95 = €103,35 + verzendkosten €7,58 = 110,93. Met deze thuisstudie-aanbieding, die alleen geldig is in deze bijzondere tijd van de intelligente lock down, betaalt u voor de hele reeks van 13 educatieve stripalbums maar €49,95 inclusief verzendkosten en u krijgt de bijbehorende lespakketten er gratis bij! Kortom, wees er snel bij, zolang de voorraad strekt. Meer dan €60,- voordeel.

Bestel nu via info@eureducation.nl en mail ons uw naam, adres en het aantal keer dat u de reeks besteld. Vergeet niet te vermelden dat het om de thuisstudie-aanbieding gaat. 

Kijk voor een volledig overzicht van onze educatieve strips op onze site www.eureducation.nl en klik daarna op ‘album overzicht’ of ga rechtstreeks naar het stripalbum overzicht via de link eureducation.nl/album overzicht en scroll naar beneden.

Categorieen: Front

Reageren niet meer mogelijk.

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments