EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

In dit nieuwe en meeslepende stripalbum van de auteurs van Eureducation raken vier vrienden verwikkeld in een spannend complot. Tijdens hun zoektocht ontdekken zij de waarheid over henzelf, een mysterieus graf en het langste stripverhaal ter wereld.

Tegelijkertijd wordt het mysterie ontsluierd hoe een stad nu eigenlijk ontstaat!, humor en Shakespeare samengebald tot een meeslepend epos over het ontstaan, de groei en historie van Gouda. Eén van de best bewaarde steden van Nederland! 

Een spannende detective vol met actie, humor en liefde. Je beleeft het mee, alsof je er zelf bij was! Laat je onderdompelen in het Gouden Geheim!

Categorieen: Albums, Featured, Front

Reageren niet meer mogelijk.

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments