EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

In dit fantastisch getekende stripalbum, over het ontstaan van Nederland, ervaar je de enorme opofferingen en het grote doorzettingsvermogen van de man die met recht Vader des Vaderlands genoemd mag worden.

Tegelijkertijd ontdek je het fascinerende verhaal van het ontstaan van ons land. Van steenrijk en machtig naar straatarm en berooid!

Bereid om alles en iedereen op te offeren in zijn strijd tegen de Spaanse overheersing en voor de vrijheid van godsdienst. Maar ook vastberaden in zijn ambitie om zijn bezittingen en status terug te krijgen, gaf Willem nooit op! Willem van Oranje, de onvermoeibare strijder, is en blijft voor altijd verbonden aan het ontstaan van Nederland.

Willem van Oranje
Categorieen: Albums, Featured, Front

Reageren niet meer mogelijk.

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments