EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Het stripalbum Strijd tegen het water is op de officiële presentatie in het Publiekscentrum Water te Hoek van Holland enthousiast ontvangen. Een voorproefje van ons album, in de vorm van een heuse filmtrailer, kunt u hieronder bekijken. We zijn er heel trots op dat we in nauwe samenwerking met WaterSave en Hoogheemraadschap van Delfland dit oer-Hollandse onderwerp in ons nieuwste stripalbum hebben kunnen weergeven. Het album is inmiddels te koop bij de stripwinkels en betere boekhandel of rechtstreeks via info@eureducation.nl te bestellen.


7 mei 2011  nieuw project

We zijn inmiddels hard aan het werk met ons nieuwste album: ‘Strijd tegen het water’.
Een spannend verhaal waarin de lezers worden meegenomen in de eeuwigdurende gevechten tegen het hoge water. Spannende acties, technische hoogstandjes en diepe emotie wisselen elkaar af en geven een waarheidsgetrouw beeld van de impact van water.

4 Reacties op " Trailer Strijd tegen het Water! "

 1. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe album.
  Misschien past dit album wel binnen een thema van de Kopklas Amsterdam. Misschien ontwikkel ik daaromheen wel een onderwijsmodule voor de OnderwijsTijdVerlenging in Amsterdam.
  Hoe zijn jullie te vinden op Twitter? Het zou handig zijn om ons via Twitter op de hoogte te houden van de vorderingen.
  Succes!

 2. Nick Lebon says:

  Ook ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal.
  Ik heb de vorige verhalen nog eens uit de kast gehaald om te herlezen, ze blijven boeiend.
  In alle geval erg goed bezig!

 3. Ralph de Vries says:

  Als liefhebber van stripverhalen en als gedeputeerde Europa in de provincie Utrecht vind ik de doelstelling van EurEducation lovenswaardig. Met ook nog eens water in mijn beleidsportefeuille kijk ik verwachtingsvol uit naar dit nieuwe project.

 4. Alena W. says:

  Ik ben erg trots en vereerd dat ik dit album naar het Tsjechisch mocht vertalen. Spannend verhaal, mooie tekeningen. Een van de leukste projecten van dit jaar. Erg bedankt ervoor!

Geef uw reactie

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments