EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Een deel van ‘de making of’ van het stripverhaal over Vincent van Gogh werd door het Van Gogh Museum Amsterdam opgenomen in hun tentoonstelling. Vanaf de eerste schets tot de ingekleurde en opgemaakte strippagina, konden de bezoekers het hele proces volgen, op een speciale wand in het museum.

Een hele grote eer voor zowel de tekenaar (Marc Verhaegen) als de scenarist (Jan Kragt). ‘Dat ons werk zelfs ten toon wordt gesteld in het Van Goghmuseum in Amsterdam op een eigen wand, daar zijn we echt wel heel trots op’, aldus Marc en Jan. De ‘making of’ van het stripboek was tot en met oktober 2011 in het Van Goghmuseum te bewonderen.

Categorieen: Front

Eén Reactie op " In het Van Gogh museum "

  1. prachtige albums en erg leerzaam
    ga zo door

Geef uw reactie

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments