EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Het eerste exemplaar van het stripalbum ‘Brandgevaar’ werd op spectaculaire wijze overhandigd in het centrum van Utrecht. Met loeiende sirenes en een hoogwerker werd het stripboek door brandweerman Cor naar de hoogste etage van het stadhuis van Utrecht gebracht, waar burgemeester Wolfsen het stripboek, door het raam van zijn werkkamer, officieel in ontvangst nam. Vervolgens stonden beneden twee klassen met leerlingen van de Utrechtse school De Boomgaard, al te wachten om hun eerste exemplaren van burgemeester Wolfsen te krijgen. ‘Dit stripboek is een uiterst effectief en vooral ook een heel leuk middel om brandveiligheid in heel Nederland bij jullie als jongeren op het netvlies te krijgen. Ik ben er dan ook heel trots op dat Utrecht hier zo’n mooie rol in mag vervullen.’ Aldus een enthousiaste burgemeester Wolfsen.

‘Het boek kent heel veel facetten. Niet alleen brandveiligheid, maar ook hele actuele onderwerpen, bijvoorbeeld het langer thuis wonen van ouderen met behulp van allerlei innovaties, zoals het project de ‘Woonwachter’, zijn prachtig verweven in dit meeslepende stripverhaal. En natuurlijk ben ik er ook reuze trots op dat ikzelf ook in het boek ben vereeuwigd’. Aldus de bevlogen brandweerman Cor.

Hierbij dan ook voor iedereen alvast een tipje van de sluier met de trailer van het misschien wel meest spannende stripalbum uit de educatieve stripreeks van onze stichting. Vernietigende branden, heftige achtervolgingen en duistere complotten zuigen je  in deze mysterieuze zoektocht naar de waarheid. Een nieuw en spannend avontuur van de hand van de auteurs van Eureducation, waarin de gevolgen en het voorkomen van echt brandgevaar tot een heuse thriller zijn verheven. Niets is wat het lijkt, behalve de intense gevolgen van hevige branden. Beleef het mee en ontrafel het echte geheim achter Brandgevaar!

Het stripalbum is te koop bij de stripwinkels en betere boekhandel in Nederland of via een email gericht aan info@eureducation.nl.

Categorieen: Front

Reageren niet meer mogelijk.

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments