EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

Het 2e stripalbum van het duo Marc Verhaegen en Jan Kragt met als titel ‘De Vliegende Hollander en het VOC complot’ is nu ook verkrijgbaar als hardcover en als luxe editie. Op de volgende pagina kunt u de prijzen en ISBN nummers terugvinden.

Cover 'Vliegende Hollander'

Na het succesvolle stripalbum over het leven van Michiel de Ruyter, zijn de auteurs andermaal erin geslaagd om historische details en een authentiek verhaal te mengen tot een meeslepend avontuur. In het album komt de fascinerende legende van de Vliegende Hollander griezelig echt tot leven.

Tegelijkertijd wordt een indrukwekkend beeld geschetst van de Gouden Eeuw met de machtige VOC als wereldbedrijf met vestigingen in de hele wereld. Je bent getuige van het onvoorstelbare verhaal van Willem Vanderdecken, de sympathieke zeeman uit Terneuzen, die uitgroeide tot de meest gevreesde kapitein aller tijden. Ademloos volg je de ontsluiering van het mysterie rond de vloek van De Vliegende Hollander.

Waarom wilde De Vliegende Hollander op Paasmorgen uitvaren en wat staat er in de brieven die hij al eeuwenlang aan passerende schepen aanbiedt? Ontdek het mysterie in dit imponerende epos over liefde, piraten, zeegevechten en bedrog in het verleden en heden, weergaloos tot leven gebracht door het tekentalent van Marc Verhaegen.

Luxe editie

De luxe editie heeft als extra’s een dossier over hoe het stripboek is opgebouwd en welke grapjes er in het album zijn verwerkt. Daarnaast is het uitgevoerd met een zwarte linnen kaft, in een gelimiteerde, genummerde uitgave, voorzien van handtekeningen van de beide auteurs. ISBN/EAN: 978-90-811314-4-5. Prijs € 39,95 incl. btw (64 pagina’s).

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments