EurEducation

stichting voor educatieve en historische media

In 2007 was het 400 jaar geleden dat Michiel de Ruyter werd geboren. Speciaal daarom heeft de bekende striptekenaar Marc Verhaegen samen met scenarist Jan Kragt een stripverhaal gemaakt over het leven van deze Nederlandse zeeheld. In het album wordt veel aandacht besteed aan het visuele aspect van het onvoorstelbaar avontuurlijke leven van Michiel De Ruyter.

Zijn legendarische gevechten tegen de kapers, de walvisvaart, de zeeslagen tegen de Engelsen, het gevecht om de Sont, de vierdaagse zeeslag en de vernietigende zegetocht in Chatham passeren allemaal de revue in dit meeslepende en boeiende avontuur.

Het stripalbum ‘Het geheim van Michiel De Ruyter’ is het eerste project van de Stichting EurEducation. Het stripalbum kost € 6,95 en is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en stripwinkels in Nederland en de stripwinkels in Vlaanderen. Het ISBN-nummer is 978-90-811314-1-4.

Luxe editie

De luxe editie heeft als extra’s een dossier over hoe het stripboek is opgebouwd en welke visuele grapjes er in het album zijn verwerkt. Daarnaast is het uitgevoerd met een blauw linnen kaft, in een gelimiteerde, genummerde uitgave, voorzien van handtekeningen van de beide auteurs. ISBN/EAN: 978-90-811314-2-1. Prijs € 39,95 incl. btw (64 pagina’s, 135 grams papier).

 

About Us

Doelstelling van EurEducation is onder meer: Jongeren in Europa deelgenoot maken van elkaars cultuur en geschiedenis.

Recent Comments